ORDU GÜRGENTEPE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Osman KURU´ nun Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 2016-2017 Eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve mükemmelleşme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır.

 Saygıdeğer Meslektaşlarım,

 

            Büyük bir heyecanla yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerimizin, velilerimizin, eğitim çalışanlarının heyecanlarını yürekten paylaşıyorum. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, fedakâr öğretmen ve idareci arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.Halk Ozanımız Aşık Veysel’in söylediği gibi” Dünyanın en zengin aklını gördüm.Sermayesini sordum, dedi ki okul”. Değerli meslektaşlarım yaptığımız iş fedakarlık,sevgi ve  kocaman bir yürek ister.Elimizde yaratılmışların en hayırlısı ve Allahın yeryüzündeki halifesidir.bu nedenle çok daha dikkatli,titiz  ve hassas davranmalıyız.Elimizde ki imkanları en güzel şekilde kullanarak yavrularımızı hem bilim ve teknik hem de manevi ve ahlaki olarak yetiştirmeliyiz.Vatanını seven ,ailesini sayan ve çevresine faydalı bir birey olabilmeleri için azami çaba ve gayret içerisinde olmalıyız.

Sevgili Öğrenciler,

     Geleceğimizin teminatı çocuklar,sizler bugünün imkanlarını en güzel şekilde değerlendirerek yarınlara ülkemizi daha  taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olacaksınız.Derslerinize çok çalışmanın yanı sıra sosyal,kültürel ve sportif alanlarda da başarılı çalışmalar yapacaksınız.Hayata atıldığınızda hangi meslek grubunun içinde olursanız olun maneviyatlı,mili değerlerimizi taşıyan işini dosdoğru yapan karakterli insanlar olarak toplumdaki yerinizi almalısınız.

      Tüm bu dileklerimizle yeni eğitim öğretim yılınızı kutluyor.İlçemize ve memleketimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Akyurt mahallesi 23 Nisan Caddesi Hükümet Konağı Gürgentepe/ORDU - 0 (452) 821 23 75

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.